Last Updated on

Phentermine is bekend om anti-obesitas drugs goedgekeurd door de FDA. Deze stof heeft een breed scala van unieke eigenschappen die het te maken in het bijzonder in tegenstelling tot andere geneesmiddelen voor de behandeling van obesitas. Phentermine is een van de meest populaire anti-obesitas dieetpillen bekende diëten wereldwijd. Dit dieet pil gebruikt voor de huidige controle en behandeling van obesitas. Fen zijn gemakkelijk verkrijgbaar in de 15, 30 en 37,5 mg tabletten en aanhoudende afgifte. Het wordt meestal gezien als een eenmalige dagelijkse dosis, ‘s morgens of drie keer per dag gedurende 30 minuten voor de maaltijd voor een maximale efficiëntie.

Maar met de hulp van Phentermine op een dagelijkse basis kan verslavend en verslavend zijn. Er zijn lange-termijn effecten van fentermine als het gebruikt wordt op een regelmatige basis. Tijdelijke bijwerkingen, waaronder: wazig zien, duizeligheid, droge mond, slapeloosheid, prikkelbaarheid, maagklachten, pijn Paard, nervositeit, hartkloppingen, moeite met plassen, stemmingswisselingen en ademhalingsproblemen verdwijnen meestal binnen een paar dagen van het gebruik van Phentermine. Echter, fentermine zijn erg spannend, en indien misbruikt, kan doen sommige van deze effecten zijn permanent.

Wat is Phentermine?

Orale fen hydrochloride (HCL) verkocht dieet. Het is in de familie sympathicomimetica eetlustremmer (gebruikt voor korte-termijn werking van exogene obesitas). Wanneer gebruikt in combinatie met een dieet, lichaamsbeweging en gedragstherapie, Phentermine helpen gewicht te verliezen, terwijl het leren van nieuwe manieren om te eten en te oefenen.

Het gebruik van drugs

Phentermine wordt gebruikt voor de behandeling van ernstige obesitas, overgewicht als een bedreiging en leiden tot een verscheidenheid aan chronische ziekten. Behandeling aangewezen door body mass index verhoogt de snelheid van 30-35 eenheden.

Dosering en administratie

– Phentermine verkrijgbaar als capsules voor orale toediening.

– Het geneesmiddel moet worden gebruikt in de ochtend, op een lege maag voor het ontbijt

– De optimale dagelijkse dosering 1 mg capsule Phentermine 37,5.

– De lengte van het geneesmiddel wordt bepaald in elk klinisch geval afzonderlijk, afhankelijk van de effectiviteit van de behandeling en de gevoeligheid van het lichaam om de actieve bestanddelen van het geneesmiddel.

Hij sterk aanbevolen dat u overleggen met uw arts voordat u start met fentermine, beschikken over alle benodigde medisch onderzoek en zorg ervoor dat er geen contra-indicaties voor gebruik. Alleen een gekwalificeerde arts kan een effectieve behandeling die is volkomen veilig voor je lichaam voorschrijven.

bekijkt Tips

– Het nemen van Phentermine is aanbevolen om lichamelijke activiteit te verhogen, en het gebruik van lowcarbohydrate dieet. Dit zal helpen om het proces van het verbranden van vet te versnellen en snellere resultaten te bereiken.

– Het is niet aan te raden om meer dan één capsule Phentermine 37,5 vangen vandaag vanwege het specifieke karakter van de actieve ingrediënten die hoge patiënttevredenheid doses bijwerkingen kan hebben en verslaving kan optreden, en dit zal alleen maar verergeren van de efficiëntie van de behandeling.

voorzorgsmaatregelen

Niet gebruiken Phentermine, als u last heeft van:

– Suikerziekte

– Hypertensie

– hypothyreoïdie Schildklier

– het centrale zenuwstelsel, met inbegrip van depressie

Het wordt niet aangeraden om alcohol te consumeren terwijl het nemen fentermine capsules, omdat dit kan leiden tot verhoogde therapeutische effect en remming van het zenuwstelsel. Hierdoor zal de patiënt bijwerkingen en kunnen allergische reacties optreden.

behandeling van obesitas moet onder controle, dat is waarom het niet wordt aanbevolen om Phentermine nemen met vergelijkbare geneesmiddelen voor gewichtsverlies. Dit kan leiden tot een dramatische toename van de farmacologische werking, en het zal leiden tot een ongecontroleerde gewichtsverlies en een slechte gezondheid.

Phentermine bijwerkingen

Vaak voorkomende bijwerkingen kunnen zijn:

– angst

– Nervositeit

– Depressie

– Insomnia

– Hoofdpijn

– Duizeligheid

Tijdens de eerste week van het gebruik van het geneesmiddel de patiënt kan ook de ervaring van de volgende symptomen: buikpijn, misselijkheid, diarree, slechte smaak in de mond. Deze bijwerkingen zijn goed verdragen en is niet gevaarlijk voor de patiënt.

Het nemen van Phentermine, in overeenstemming met de instructies en doseringsschema De drug wordt goed verdragen en de patiënt heeft geen ernstige bijwerkingen